Laiks izkustēties no mājām un darba slēgtās telpās. Priekšlikumi darba kolektīviem


Mazinoties COVID19 ierobežojumiem atkal ir iespējas pabūt kopā lielākās grupās gan draugiem, gan darba kolēģiem, gan dabā, gan vēsturiskajos un kultūras objektos, gan garšīgi paēst ārpus ierastās vides, gan pasportot. Esmu sagatavojis 2021.gada vasarai 3 aprobētas programmas, kuras var izmantot gan lielāki, gan mazāki darba kolektīvi, lai atslēgtos un pārslēgtos!

Velopastaiga pa Jūrmalu

Jūrmala, daudziem zinām, bet līdz galam neiepazīta. Tas ir labojams! 2,5 stundās ar velosipēdu izbraucot maršrutu uzzināsiet kāpēc "Bruņurupucis" ir viens no Jūrmalas simboliem, kas Dzintaru koncertzāli (ir iespēja iekļūt koncertzālē iekšā) ir padarījis tik nozīmīgu, kur dzīvo dažādi interesanti cilvēki un aplūkosim dažādu stilu ēkas. Atpūtas pauze (pitstops) ar pikniku plānota Lielupes brīvdabas muzejā, kur iespējams noorganizēt arī dzīvās mūzikas priekšnesumu. Tiem kam nav velosipēdi, tos var iznomāt pārbaudītā velonomā Jūrmalā. 

Attēlos: 






Pa Luija XVII takām Zemgalē

Izbraukšana no Rīgas, rīta kafija Vilces muižā un diskgolfa sacensības. Dodamies uz Blankenfeldes muižu, kur neliela ekskursija pa pili, kuras laikā  uzzināsim vairāk par muižas vēsturi un kādreizējo saimnieku Mēdemu, Manteifeļu, Hānu, Kēningfelsu un Francijas karaļa Luija XVII intrigām. Atjautības un veiklības komandas saliedēšanas pasākums muižas parkā atspirdzinoties ar plūškoka dzērienu, kura rezultātā noskaidrosim uzvarētāju. Elejas muižas Tējas namiņā pēcpusdienas tēja (šampanietis), uzvarētāju apbalvošana, uzņēmuma vadības runa. 

Atgriešanās Rīgā.

Attēlos: 

Vilces muiža


Blankenfeldes muiža



Elejas Tējas namiņš


Alūksne - jaunā Latvijas tūrisma Meka

Vienas dienas ceļojums uz Latvijas ziemeļiem ar rīta kafiju Veselavas muižas pilī. Brīnišķīgi sakoptajā Alūksnē, kas atrodas liela, ainaviska ezera krastā muižas parkā, kas ir viens no lielākajiem, sakoptākajiem, informatīvākajiem Baltijas valstu parkiem. Pusdienas vietējā krogā ar profitroļiem, grillētu foreli ciedru riekstos un panakota desertā. Steidzamies uz Alūksne - Gulbene bānīti, ar kuru braucam līdz Stāmerienei, kur pilī sagaida vēsa šampanieša glāze ar stāstījumu par kādreizējiem pils saimniekiem un kas šo vietu saista ar Itāliju. 






PS. Cena atkarīga no izvēlētajiem pakalpojumiem, rakstiet, ar prieku atbildēšu. Atpūtušies un priecīgi darbinieki ir Jūsu uzņēmuma veiksmes atslēga.


Armands Muižnieks, e-pasts:bingonis@gmail.com

www.dayout.lv, www.chaikatours.lv  

Komentāri